Ultrasoon lassen

Logo Rinco

Ultrasone technologie voor lassen,sealen, punchen, inserten, fusioneren

Automotive

Picto_Automotive_green

De hoogste kwaliteits- en precisieniveaus: met veelzijdige ultrasone lastechnologie voor een kwaliteitsproduct De hoogste kwaliteitsniveaus voor lasresultaten, goed gekozen materialen voor gereedschappen en absolute procescontrole dankzij registratiesoftware voor validatiedoeleinden en kwaliteitsborging.  Saldico biedt u alles wat u nodig heeft voor een productieproces op het hoogste niveau zoals  het lassen van kunststof onderdelen voor achterlichten luidsprekers […]

SDG

Logo Rinco

SDG generatoren zijn compatibel met alle ultrasone lasapparaten uit de Easy, ABW serie, een groot aantal speciale actuators, alle lasmessen en handapparaten. Ze worden geprogrammeerd in de dialoogbox, hebben een robuuste behuizing en zijn zeer betrouwbaar.SDG-generatoren kunnen in een multirack worden geplaatst tot vijf modules tegelijk.

ADG

Logo Rinco

Generatoren uit de ADG-serie zijn compatibel met ultrasone lassystemen uit de Standard-serie en zijn ook geschikt voor de bediening van meerdere actuatoren. Bovendien zijn ze ontworpen om te worden geïntegreerd in geautomatiseerde lijnen of machines voor speciale doeleinden. ADG-generatoren zijn ideaal voor productie onder uitgebreide kwaliteitscontrolemaatregelen.

Standard series

Logo Rinco

Standard series worden pneumatisch aangedreven en zijn ideaal voor het lassen, snijden en ponsen van thermoplastische kunststoffen, non-wovens en textiel. Met de verplaatsingsmeting, die uiterst nauwkeurig kan worden ingesteld, bereikt men zeer nauwkeurige en exacte lasresultaten.

AGM-PRO

Logo Rinco

AGM Pro generatoren zijn ontworpen voor geautomatiseerde lijnen, machines voor speciale doeleinden en geautomatiseerde lassystemen. Inzetbaar voor veeleisende las- en snijwerkzaamheden zoals ultrasoon lassen , ultrasoon snijden van non-woven materialen en technisch textiel of voeding. Passen in kleine ruimten in schakelkasten en zijn voorzien van een geoptimaliseerd koelsysteem.

Easy series

Logo Rinco

Easy-series maken lasbewerkingen van thermoplastische onderdelen met twee verschillende frequenties mogelijk. Met een lage investeringskost bereikt men mooie en herhaalbare lasresultaten voor eenvoudig te lassen producten.

Electrical motion series

Logo Rinco

Alle ultrasone lasmachines uit de “Electrical Motion serie” werken volledig zonder perslucht. Op deze machines kunnen de Electrical Motion series werken volledig zonder perslucht. Alle denkbare parameters om het lasproces nauwkeurig af te stellen zijn mogelijk om lasresultaten van de hoogste kwaliteit en las snelheid te verkrijgen.